KTS People logo

Laadukasta työvoimaa vuodesta 2007

KTS People Eesti OÜ pitää yksityisyyttäsi tärkeänä ja noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat henkilötietoja, joita saatamme kerätä sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme ktspeople.com. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt, että keräämme ja käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tämän tietosuojakäytännön avulla haluamme selittää sinulle, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitkä ovat oikeutesi tietojesi suojaamiseksi. Käytäntö koskee vain verkkosivustoamme ja sen kävijöitä, eikä se koske muiden kanavien kautta kerättyjä tietoja.

Henkilötietojen käsittelijäsi on KTS People Eesti OÜ

Yrityksen rekisterinumero: 14833376

Sähköposti: info@ktspeople.com

Keräämme ja käsittelemme tietoja 25.05.2018 voimaan tulleen Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Mitä tietoja keräämme

Keräämämme tiedot sisältävät sekä tietoja, jotka annat meille tietoisesti ja aktiivisesti käyttäessäsi palveluitamme tai kampanjoitamme tai osallistuessasi niihin, että kaikkia tietoja, joita laitteesi lähettävät käyttäessään tuotteitamme ja palveluitamme.

Keräämämme tiedot sisältävät tietoja, jotka olet tietoisesti jakanut kanssamme käyttäessäsi palveluitamme tai kampanjoitamme, sekä tietoja, jotka laitteesi toimittavat meille automaattisesti.

Henkilötietosi voivat päätyä meille seuraavilla tavoilla:

  • Kun otat meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai online-chatin kautta
  • Kun selaat verkkosivustoa ktspeople.com
  • Jos kommentoit, panettelet tai jaat viestin sosiaalisen median tilillämme

Keräämiemme tietojen tyypit

Henkilötiedot

Pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietoja vain, jos se on tarpeen palvelun tarjoamiseksi. Ottamalla meihin yhteyttä tai vierailemalla verkkosivustollamme voit jakaa kanssamme seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tietoja verkkoselaimestasi ja IP-osoitteestasi

Logifailid

Verkkosivustomme tallentaa ktspeople.com lokitiedostoja kävijöistään. Keräämämme tiedot voivat sisältää:

  • Käytetyn laitteen tyyppi
  • IP-osoite
  • selaimen tyyppi
  • Internet-palveluntarjoaja (ISP)
  • Verkkosivustolla vierailun päivämäärä ja kellonaika
  • Napsautusten määrä verkkosivustolla aloitus- ja poistumissivulla

Lokitiedostojen tietoja käytetään trendien analysointiin, verkkosivuston hallintaan, sivun kävijöiden toiminnan seurantaan ja demografisten tietojen keräämiseen. Saatuja tietoja ei ole tarkoitettu, eivätkä ne mahdollista henkilökohtaista tunnistamista.

Evästeet

Kuten useimmat verkkosivustot, ktspeople.com käyttää evästeitä. Eväste on pohjimmiltaan tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän laitteelle, kun hän vierailee verkkosivustolla. Evästeitä käytetään mieltymysten, alueellisten asetusten, palvelun käyttövaihtoehtojen jne. määrittämiseen ja tallentamiseen.

Voit halutessasi estää evästeiden käytön selaimesi asetuksista, mutta tässä tapauksessa on mahdollista, että sinulle tarjottu palvelu häiriintyy.

Evästeet jaetaan pysyviin ja istuntokohtaisiin evästeisiin. Pysyvät evästeet säilyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi senkin jälkeen, kun suljet selaimen tai tietokoneen. Istuntoevästeet poistetaan kuitenkin heti, kun suljet selaimen.

Evästeet jaetaan niiden tarkoituksen mukaan:

Välttämättömät evästeet. Istuntoevästeet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa verkkosivustollamme tarjottujen palvelujen käyttö. Nämä evästeet auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien haitallisen käytön. Ilman näitä evästeitä emme voi tarjota sinulle pyydettyjä palveluita.

Ilmoitusevästeet. Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

Toiminnalliset evästeet. Näiden evästeiden avulla selaimesi muistaa valinnat, joita teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietojesi tai kieliasetustesi tallentamisen. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää mieltymystesi syöttäminen uudelleen.

Miten käytämme tietoja

Voimme käyttää keräämiämme tietoja moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien:

  • Ylläpitääksemme, ylläpitääksemme, ylläpitääksemme, kehittääksemme, personoidaksemme ja laajentaaksemme verkkosivustoamme
  • Kerätäksemme tilastoja, jotta voimme tarjota parempia palveluita ja/tai tarjouksia sekä ymmärtää ja analysoida verkkosivustomme kävijöiden käyttäytymistä
  • Tunnistaaksemme sinut puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla
  • Lähettääksemme sinulle tietoja ja pyytääksemme palautetta palveluistamme
  • Petosten estäminen ja verkkosivustomme suojaaminen
  • Jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä sosiaalisen median tilisi kautta
  • Jotta voit lukea keskusteluhistoriasi ja nopeuttaa asiaankuuluvien neuvojen antamista
  • Tavoitteenamme parantaa palvelumme laatua ja tarjota tehokkaampia selausratkaisuja
  • Kehittääksemme uusia tuotteita, palveluita tai parantaaksemme niiden toimivuutta
  • Yksinkertaistaaksemme ja nopeuttaaksemme vuorovaikutusta välillämme, kun otat meihin yhteyttä
  • Muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi tietojen analysoimiseksi, trendien tutkimiseksi, mainoskampanjoidemme tehokkuuden arvioimiseksi.

Missä tapauksissa on mahdollista, että jaamme tietojasi

  • Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi yrityksemme omistusoikeuden vaihdon, fuusion, myynnin, rahoituksen tai omaisuuden hankinnan yhteydessä. Ilmoitamme sinulle henkilötietojesi siirrosta ja siitä, kun siihen sovelletaan muun tietosuojakäytännön määräyksiä.
  • Voimme jakaa tietojasi kumppaniyritystemme kanssa vaatimalla niitä noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Kumppaniyrityksiä ovat emoyhtiömme ja tytäryhtiömme, yhteisyrityskumppanimme tai omistamamme yritykset.
  • Voimme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Suostumuksellasi voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.
  • Meillä on velvollisuus luovuttaa henkilötietojasi, jos laki sitä edellyttää. Hyvässä uskossa voimme myös luovuttaa tietojasi lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, oikeuksiemme tai omaisuutemme suojaamiseksi, palvelumme käyttöön liittyvien mahdollisten lainrikkomusten estämiseksi tai havaitsemiseksi sekä palvelun käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määritettyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja oikeudellisten sopimustemme ja käytäntöjemme täytäntöönpanemiseksi.

Yhtiö tallentaa lokitiedostot myös sisäisiä analyyseja varten. Lokitiedostoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, ellei näitä tietoja käytetä turvallisuuden parantamiseen tai palvelumme toimivuuden parantamiseen tai ellei meillä ole lakisääteistä velvollisuutta säilyttää näitä tietoja pidempään.

Lapsia koskevien tietojen käsittely

Mitään tuotteistamme tai palveluistamme ei ole suunnattu alle 13-vuotiaille lapsille, emmekä tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos epäilemme, että käsittelemme alle 13-vuotiaan henkilön tietoja, poistamme kyseisen henkilön kaikista tietokannoistamme.

Oikeutesi suojata tietojasi

Sinulla on aina oikeus olla jakamatta tietojasi kanssamme tietäen, että tämä voi vaikuttaa kokemukseesi verkkosivustollamme. Jos päätät olla jakamatta tietojasi kanssamme, emme kohtele sinua epäsuotuisammin. Kun annat meille henkilökohtaisia tietoja, ymmärrät, että keräämme, säilytämme, käytämme ja luovutamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinusta keräämistämme tiedoista.

Kun saamme henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, suojaamme niitä tämän tietosuojakäytännön ja Viron tasavallan lainsäädännön mukaisesti. Jos jaat kolmannen osapuolen tietoja itse, vakuutat, että sinulla on oikeus ja lupa tehdä niin.

Vaikka olisit aiemmin suostunut jakamaan henkilötietojasi kanssamme markkinointitarkoituksiin, sinulla on oikeus muuttaa mieltäsi milloin tahansa. Sinulla on oikeus vetäytyä viestinnästä kanssamme milloin tahansa ja pyytää, että poistamme tietosi tietokannoistamme. Saatamme myös ajoittain pyytää sinua koskevia tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Jos sinusta keräämämme tiedot ovat mielestäsi epätarkkoja, vanhentuneita, puutteellisia, merkityksettömiä tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@ktspeople.com. Teemme kaikkemme korjataksemme epätarkkoja, puutteellisia, harhaanjohtavia tai vanhentuneita tietoja.

Jos uskot, että olemme rikkoneet asiaankuuluvaa tietosuojalainsäädäntöä ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä käyttämällä tässä asiakirjassa olevia yhteystietoja ja anna meille kaikki rikkomuksen yksityiskohdat. Tutkimme valituksesi välittömästi ja vastaamme sinulle kirjallisesti, esittelemme tutkimuksen tulokset ja esitämme toimenpiteet, joihin ryhdymme valituksesi ratkaisemiseksi. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä sääntelyviranomaiseen tai tietosuojaviranomaiseen.

GDPR:n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella sivuston käyttäjällä on oikeus seuraaviin ehtoihin:

  • Oikeus saada pääsy tietoihin – sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen – sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan tiedot, joita pidät virheellisinä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täydennämme tietoja, joiden uskot olevan puutteellisia.
  • Oikeus tietojen poistamiseen – sinulla on tietyin edellytyksin oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista.
  • Oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä – sinulla on tietyin edellytyksin oikeus pyytää henkilötietojesi käytön rajoittamista.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojen käyttöä – tietyin edellytyksin sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot kolmannelle osapuolelle tai suoraan sinulle.

Tietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta huomaa, että mikään tapa vaihtaa tietoja Internetissä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme tietojasi, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

KTS People Eesti OÜ ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön ja Viron tasavallan lainsäädännön mukaisesti. Tietojasi ei siirretä mihinkään organisaatioon tai maahan, ellei siihen ole hyvää syytä ja tietojesi turvallisuus ole varmistettu.

Muihin verkkosivustoihin viittaaminen

Verkkosivustoltamme saatat löytää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme omista. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseiselle kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Meillä ei ole mitään määräysvaltaa kolmansien osapuolten sivustoihin, emmekä ota vastuuta niiden sisällöstä, tietosuojakäytännöstä, tarjotuista palveluista tai muusta.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Tarvittaessa meillä on oikeus tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Tietosuojakäytännön päivityksen jälkeen muutamme asiakirjan päivityspäivämäärää käytännön alaosassa. Jos vierailet ja käytät verkkosivustoamme myös tietosuojakäytännön päivittämisen jälkeen, käsittelemme sitä hiljaisena suostumuksenasi muutoksiin.

Viimeksi muokattu 24/10/2023