KTS People logo

KVALITETSREKRUTTERING siden 2007

KTS People Eesti OÜ legger vekt på ditt personvern og for å overholde alle gjeldende lover og forskrifter angående personopplysninger vi kan samle inn om deg når du besøker nettstedet vårt ktspeople.com. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du at vi samler inn og bruker informasjonen din i samsvar med denne personvernreglene.

Med denne personvernerklæringen vil vi gjerne forklare deg hvilke data vi samler inn, hvordan vi bruker dem og hvilke rettigheter du har for å beskytte dataene dine. Erklæringen gjelder kun for nettstedet vårt og dets besøkende, og gjelder ikke for data samlet inn via andre kanaler.

Databehandler er KTS People Eesti OÜ

Organisasjonsnummer: 14833376

E-post: info@ktspeople.com

Vi samler inn og behandler informasjon i samsvar med EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), som trådte i kraft 25.05.2018.

Datainnsamling og bruk

Hvilke data vi samler inn

Informasjonen vi samler inn inkluderer både informasjon som du bevisst og aktivt gir oss når du bruker eller deltar i våre tjenester eller kampanjer, samt all informasjon som enhetene dine sender når du får tilgang til våre produkter og tjenester.

Dataene vi samler inn inkluderer informasjon som du bevisst har delt med oss når du bruker våre tjenester eller kampanjer, samt informasjon som enhetene dine automatisk gir oss.

Din personlige informasjon kan nå oss på følgende måter:

  • Når du kontakter oss via telefon, e-post eller nettprat
  • Når du surfer på et nettsted ktspeople.com
  • Hvis du kommenterer, baktaler eller deler et innlegg på kontoen vår på sosiale medier

Typer data vi samler inn

Personopplysninger

Vi vil bare be deg om personlig informasjon hvis det er nødvendig for å gi deg en tjeneste. Ved å kontakte oss eller besøke nettstedet vårt, kan du dele følgende informasjon med oss:

  • For- og etternavn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Informasjon om nettleseren og IP-adressen din

Loggfiler

Vår nettside lagrer ktspeople.com loggfiler om sine besøkende. Informasjonen vi samler inn kan omfatte:

  • Type enhet som brukes
  • IP-adresse (Internet Protocol)
  • Type nettleser
  • Internett-leverandør (ISP)
  • Dato og klokkeslett for besøk på nettstedet
  • Antall klikk på nettstedet på inngangs- og utgangssiden

Informasjonen i loggfilene brukes til å analysere trender, administrere nettstedet, overvåke aktivitetene til besøkende på siden og samle demografisk informasjon. Den mottatte informasjonen er ikke ment, og gir heller ikke mulighet for personlig identifikasjon.

Informasjonskapsler

Som de fleste nettsteder bruker ktspeople.com «cookies». En informasjonskapsel er egentlig en tekstfil som lagres på brukerens enhet når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler brukes til å bestemme og lagre preferanser, regionale innstillinger, bruksalternativer for tjenesten, etc.

Hvis du ønsker det, kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men i dette tilfellet er det mulig at tjenesten som tilbys deg, blir forstyrret.

Cookies er delt inn i vedvarende og session cookies. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet selv etter at du lukker nettleseren eller datamaskinen. Øktinformasjonskapsler slettes imidlertid umiddelbart etter at du lukker nettleseren.

Informasjonskapsler er delt i henhold til deres formål:

Nødvendige informasjonskapsler. Session cookies, hvis formål er å gjøre det mulig for deg å bruke tjenestene som tilbys på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene bidrar til å autentisere brukere og forhindre ondsinnet bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene vil vi ikke kunne tilby deg de forespurte tjenestene.

Informasjonskapsler for varsling. Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

Informasjonskapsler for funksjonalitet. Disse informasjonskapslene lar nettleseren din huske valgene du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel lagring av påloggingsdetaljer eller språkinnstillinger. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå å skrive inn preferansene dine på nytt.

Hvordan vi bruker data

Vi kan bruke informasjonen vi samler inn til en rekke formål, inkludert:

  • For å vedlikeholde, vedlikeholde, vedlikeholde, utvikle, tilpasse og utvide nettstedet vårt
  • For å samle statistikk slik at vi kan tilby bedre tjenester og/eller tilbud og forstå og analysere atferden til besøkende på nettstedet vårt
  • For å identifisere deg via telefon, tekst eller e-post
  • Sende deg informasjon og be om tilbakemelding om våre tjenester
  • For å forhindre svindel og beskytte nettstedet vårt
  • For å gjøre det mulig for oss å få kontakt med deg gjennom din sosiale mediekonto
  • For å gjøre det mulig for deg å lese samtalehistorikken din for å fremskynde tilbudet av relevante råd
  • Med sikte på å forbedre kvaliteten på tjenesten vår og tilby mer effektive surfeløsninger
  • For å utvikle nye produkter, tjenester eller forbedre funksjonaliteten
  • For å forenkle og fremskynde samhandlingen mellom oss når du kontakter oss
  • Til andre formål. For eksempel for å analysere data, studere trender, evaluere effektiviteten av våre reklamekampanjer.

I slike tilfeller er det mulig at vi deler dataene dine

  • Vi kan dele eller overføre dine personopplysninger i forbindelse med utveksling av eierskap av vårt selskap, fusjon, salg, finansiering eller oppkjøp av eiendeler. Vi vil varsle deg om overføringen av dine personopplysninger og når bestemmelsene i en annen personvernpolicy gjelder for den.
  • Vi kan dele informasjonen din med våre partnerselskaper ved å kreve at de overholder denne personvernerklæringen. Partnerselskaper inkluderer våre morselskaper og datterselskaper, joint venture-partnere eller selskaper eid av oss.
  • Vi kan dele informasjonen din med våre forretningspartnere for å gi deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med ditt samtykke kan vi utlevere dine personopplysninger til ethvert annet formål.
  • Vi er forpliktet til å avsløre dine personlige data hvis loven krever det. I god tro kan vi også avsløre informasjonen din for å overholde en juridisk forpliktelse, beskytte våre rettigheter eller eiendom, forhindre eller oppdage mulige lovbrudd knyttet til bruken av tjenesten vår, og sikre sikkerheten til brukerne av tjenesten.

Oppbevaring av dine personopplysninger

Selskapet beholder dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi trenger å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet lagrer også loggfiler for interne analyseformål. Loggfiler lagres vanligvis i en kortere periode, med mindre disse dataene brukes til å forbedre sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tid.

Behandling av barns opplysninger

Ingen av våre produkter eller tjenester er rettet mot barn under 13 år, og vi samler ikke bevisst inn data fra barn under 13 år. I tilfelle tvil om at vi behandler dataene til en person under 13 år, vil vi fjerne den personen fra alle våre databaser.

Dine rettigheter til å beskytte dataene dine

Du har alltid rett til ikke å dele dataene dine med oss i visshet om at dette kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt. Hvis du velger å ikke dele dataene dine med oss, vil vi derfor ikke behandle deg mindre gunstig. Når du gir oss personlig informasjon, forstår du at vi samler inn, oppbevarer, bruker og offentliggjør den i samsvar med denne personvernerklæringen. Du har rett til å be om detaljer om dataene vi samler inn om deg.

Når vi mottar personlig informasjon om deg fra en tredjepart, vil vi beskytte den i samsvar med denne personvernerklæringen og loven i Republikken Estland. Hvis du deler tredjepartsdata selv, bekrefter du at du har rett og tillatelse til å gjøre det.

Selv om du tidligere har samtykket til å dele dine personopplysninger med oss for markedsføringsformål, beholder du retten til å ombestemme deg når som helst. Du har rett til å trekke deg fra kommunikasjon med oss når som helst og be om at vi fjerner dataene dine fra våre databaser. Fra tid til annen kan vi også be om informasjon om deg for å bekrefte identiteten din. Hvis du finner ut at informasjonen vi har samlet om deg er unøyaktig, utdatert, ufullstendig, irrelevant eller misvisende, vennligst kontakt oss via e-post: info@ktspeople.com. Vi gjør alt i vår makt for å korrigere unøyaktig, ufullstendig, villedende eller utdatert informasjon.

Hvis du mener at vi har brutt relevant databeskyttelseslov og ønsker å sende inn en klage, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som finnes i dette dokumentet og gi oss alle detaljene om bruddet. Vi vil undersøke klagen din umiddelbart og svare deg skriftlig, presentere resultatene av undersøkelsen og fastsette trinnene vi vil ta for å løse klagen din. Du har også rett til å kontakte reguleringsmyndigheten eller databeskyttelsesmyndigheten.

GDPR databeskyttelse rettigheter

Vi vil sørge for at du er klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker av nettstedet har rett til følgende forhold:

  • Rett til tilgang – du har rett til å be om kopier av dine personlige data.
  • Rett til korrigering – du har rett til å be om at vi korrigerer data som du anser for å være unøyaktige. Du har også rett til å be om at vi supplerer dataene du mener er ufullstendige.
  • Rett til sletting – under visse forhold har du rett til å be om sletting av dine personopplysninger.
  • Rett til å begrense behandlingen av dataene dine – under visse forhold har du rett til å be om begrensning av bruken av dine personlige data.
  • Rett til å protestere mot bruk av personopplysninger – under visse forhold har du rett til å protestere mot bruken av dine personopplysninger.
  • Rett til dataportabilitet – Under visse omstendigheter har du rett til å be om at vi overfører dataene vi samler inn til en tredjepart eller direkte til deg.

Sikkerheten til dataene dine

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss, men vær oppmerksom på at ingen metode for utveksling av informasjon over Internett eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Selv om vi gjør vårt beste for å beskytte dataene dine, kan vi ikke garantere fullstendig sikkerhet.

KTS People Eesti OÜ tar alle rimelige nødvendige tiltak for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen og loven i Republikken Estland. Dine data vil ikke bli overført til noen organisasjon eller land med mindre det er en god grunn til å gjøre det og sikkerheten til dataene dine er sikret.

Referanse til andre nettsteder

På nettstedet vårt kan du finne lenker til andre nettsteder som ikke eies av oss. Hvis du klikker på en kobling fra en tredjepart, blir du omdirigert til tredjepartsnettstedet. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør deg kjent med personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over tredjeparts nettsteder og aksepterer ikke noe ansvar for deres innhold, personvernregler, tjenester som tilbys eller på annen måte.

Oppdateringer av personvernerklæringen

Om nødvendig har vi rett til å gjøre endringer i dette personvernerklæringsdokumentet. Etter oppdateringen av personvernreglene vil vi endre datoen for dokumentoppdatering nederst i policyen. Hvis du besøker og bruker nettstedet vårt selv etter at personvernreglene er oppdatert, vil vi behandle det som ditt stilltiende samtykke til endringene.

Sist endret 24/10/2023